Alumnien tulevat tapahtumat

 
JA Alumni Finland ry (2).png

Coffeetalk!

Käynnistämme syksyllä 2018 CoffeeTalk- tapahtumat. Nämä paikallisella tasolla järjestettävät tapahtumat ovat uusien ja vanhojen alumnien kohtaamis- ja verkostoitumispaikkoja. Haemme kokouspaikaksi paikallisen yrityksen ja pääsemme kuulemaan paalupaikalta alan ja alueen työllisyys- ja uranäkymiä. Pysy siis kuulolla ja bongaa oma CoffeeTalk -tapahtuma.  

NY Job Shadow

Lokakuussa Nuori Yrittäjyys ry järjestää alumneille NY Job Shadow -päivän, josta voit lukea lisää täältä.

Vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään marraskuussa. Kokouksessa käydään läpi päättyvän vuoden tapahtumia ja suunnataan katseet kohti tulevaa vuotta.

Uskalla Yrittää -semifinaalit

Seuraavan vuoden Uskalla Yrittää -semifinaalit lähtevät käyntiin tammikuussa. Semifinaaleissa voit tavata alueesi alumneja.

Uskalla Yrittää -finaali

Vuosi yrittäjänä -ohjelma huipentuu 8-9.5.2019 Helsingissä kauppakeskus Kampissa järjestettävään finaaliin. Finaalissa alumnit toimivat vapaaehtoisina ja tutustuvat uusiin alumneihin. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Tervetuloa  ny-Alumniksi!

Finaalista muutaman viikon kuluttua järjestämme Tervetuloa NY-alumniksi! -tapahtuman, joka on tarkoitettu kaikille uusille NY-alumneille kuin vanhoillekin konkareille. Tässä tapahtumassa pääset paremmin tutustumaan alumnien toimintaan ja tapaat muita alumneja kautta Suomen.

Kansainvälinen konferenssi

Elokuussa tapaamme Helsinki-Vantaan lentokentällä ja suuntaamme kohti Eurooppaa. Kerran vuodessa järjestettävässä alumnien konferenssissa pääset tutustumaan muiden maiden alumneihin. Euroopassa alumnien yhdistyksiä on yli 20 maassa. Vuoden 2018 konferenssi järjestetään Tallinnassa  29.8-2.9.2018. Lisätietoja CREATE konferenssista löydät täältä.